Topp 3 countryfilmsanger

  

Blake Shelton – Footloose (cover)

 Den amerikanske countryartisten har vært med på en rekke spennende prosjekter og gitt ut flere gode album, i tillegg til å ha levd et fullkomment liv hele veien. Men hans cover av sangen Footloose er trolig den beste filmsangen vi har hørt noensinne. Originalen var raskere og mer energetisk, mens Blake Shelton gjorde Footloose noe mer romantisk og intens.

The Whites – Keep on the Sunny Side

 Nå var The Whites og deres noe gamle låt allerede meget kjent før filmen «O Brother, Where Art Thou?» kom ut på kinolerretet, men det gjør den ikke noe mindre verdt å høre på. Keep on the Sunny Side gir oss noen av de mest positive minuttene i filmen, og låten er ladet med godt humør og en melding om å alltid gjøre det hjertet brenner for. Slike sanger trenger vi oftere i livet!

Gwyneth Paltrow – Country Song

 Den fantastiske skuespillerinnen Gwyneth Paltrow har en magisk stemme, noe de færreste kunne tro. Når filmen Country Strong kom ut i 2010 og tittelsangen «Country Song» ble sunget av Paltrow på scenen i filmen, trodde de færreste at det var henne som faktisk sang. Men det viste seg å være sant – Gwyneth har altså lagd tittelsangen for filmen helt selv. Hvor ofte støter man på noe slikt?