The European Highwaymen, Hometown Heroes og fpBand

The European Highwaymen

The European Highwaymen består av trioen G.Thomas, Ove Støylen og Arly Karlsen. Alle artistene i dette bandet har vært med i countrygamet i Europa i flere år nå. Med tonnevis erfaring mellom seg, og egne repertoarer som står veldig sterkt lager dette bandet helt egen countrymusikk som får kan matche. De lager klassisk country med alle de riktige elementene.

Hometown Heroes

Hometown Heroes er et band som ledes av 27- åringen Morten Vestly. Bandet består av fem medlemmer, der Morten er Vokalist og gitarist. Han har med seg den anerkjente gitaristen Lars Albrecht og Geir Emanuelsen på Bass. Tore Blesterud står for steel og gitar. Trommene blir slått på av Bjørn Haglund. Alle artistene har tidligere erfaringer som backing for store band som Sleepy Labeef og Dixie Ramblers.

fpBand

fpBand er en av de gode gamle bandene i Countrysammenheng. De har spilt årevis med konserter og på flere festivaler. De har vært oppvarmingsband for flere store countryartister gjennom tidene, og har trykket plater som har solgt ganske så bra. fpBand spiller country av den klassiske typen, og har noen innslag av skikkelig bluesete melodier. Bandet kan man se på flere festivaler i 2014, og da kan man regne med et dundrende liv uten like når gutta får varma seg opp litt på scenen.