Kombiner forretningsreisen med konferanse og musikal

Skal du på forretningsreise til London og ønsker en uforglemmelig opplevelse samtidig, bør du vurdere å kombinere konferansene med et besøk til en musikal. London har i flere århundre hatt en rik musikal- og teatertradisjon. Nå har du muligheten til å oppleve dette.

London og musikaler

Den engelske hovedstaden er mer enn Big Ben, Trafalgar Sqaure og London Eye. Byen huser flere av Europas største musikalscener og tar i mot millioner av publikummere hvert år. West End, Lyceum Theatre, Picadilly Theatre, Novello Theatre og Aldwych Theatre er bare noen av scenene som tilbyr storslåtte, minneverdige musikalopplevelser.

Jobb- og fritidsreiser – en utmerket kombinasjon

Har du en planlagt business reise til London, bør du benytte anledningen til å få med deg en eller flere av byens mangfoldige musikaloppsetninger. På scenene gjenskapes legendariske musikaler og får nytt liv i hendene til fabelaktige regissører og ikke minst artister. Gled deg over ikoniske oppsetninger av langtlevende musikaler etter en lengre konferanse eller seminar.

Uforglemmelige, musikalske forretningsreiser

Her finnes noe for enhver smak enten du foretrekker Disneyfortellinger, tolkninger av kjente romaner eller andre frittstående forestillinger. Du kan velge London & musical dersom reisen planlegges i god tid, for billettene til de mest populære oppsetningene forsvinner raskt.