De riktige klærne til countryfestivalen

Til festivaler og konserter er det mye snakk om å kle seg riktig. Her er det ikke alltid komfort som står sentralt, mote er nemlig minst like viktig. Festivaler er til for å se sine favorittartister, men også for å vise frem seg og sin stil. Norge har flere spennende countryfestivaler, og vi gleder oss til å se hva slags flotte klær vi kommer til å se her i år.

Ikke bare cowboy-boots

Sko er definitivt det viktigste når det kommer til antrekket du har på festivalen. Under en festival går du ofte mye, blir stående i all slags terreng og du trenger noe som er godt å gå i samtidig som det komplimenterer resten av klærne. For en countryfestival vil kanskje cowboy-boots virke intuitivt, men vi har mange flere valg enn dette. Dressko er på trenden, og det gjelder også andre sko som lekre sandaler, sneakers og åpne sandaler. Det viktigste er å ta din festival i betraktning, og kanskje finne noen behagelige Pensko som passer dongeribuksen din.

Behagelige og varmende klær

Når du drar på festival sitter du ofte på bakken og skitner til klærne dine. Ta med deg en bukse som tåler litt skitt og søl. En mørk dongeribukse er å foretrekke. Shorts kan også være behagelig dersom det er varmt, men du må huske på at sene kvelder innebærer kaldere temperaturer. På overkroppen kan du gjerne ta på seg flere lag. Nærmest kroppen kan en singlet eller t-skjorte være lurt å ha. Over denne kan du ha en lettere skjorte før du finner frem olajakka som gjør hele bekledningen komplett. På det varmeste kan du ta jakken og skjorten rundt livet, mens du om kvelden kan ta de på igjen når temperaturen faller. Jakker kan også fungere som sitteunderlag under lange konserter.